Sobre MonedaLliure.org

Ei, bones, veient que en la última trobada hi havia molta gent amb coneixements tècnics / informàtics disposada a oferir-los per crear infraestructures vàries al voltant de la g1, us comparteixo per aquí quin és l’estat actual del domini i servidors relacionats amb MonedaLliure.org.

El gestiono jo a través de DonDominio

Està en un servidor de LaLoka, administrat per @buttle. Qui ha traduit i té accés al portal d’administració sóc jo. El software utilitzat és un Grav.

Està en un servidor de LaLoka, administrat per @buttle. Qui s’encarrega de mantenir-lo són el @buttle, el @kapis i crec que el @pedrog1 . Si algú vulgués instal·lar un node de duniter a un altre servidor podriem redirigir duniter01.monedalliure.org, duniter02 o el que calgui.

:link: Estat duniter00.monedalliure.org

De moment està a la meva raspberry amb yunohost, però es comenta que estaria bé posar-lo a un lloc més estable i potent. Fins ara no ha donat masses problemes però pot ser un bon moment per migrar-ho a un nou servidor.


Crec que això és tot…

Si algú vol aportar idees o responsabilitzar-se de alguna cosa, endavant! Entre totes, tot!

1 me gusta

Ei, doncs com ja sabeu jo toco temes informàtics, alguns amb més solvència que d’altres, però em sumo a l’equip de suport informàtic per quan calguin mans. De moment la meva tasca prioritària és traduir al català el Cesium, i un altra que us comentaré en breu :-p

2 Me gusta

Per cert, aquest enllaç peta:

http://mapa.monedalliure.org/

1 me gusta

A mi m’encantaria participar-hi. Començaré instal.lant-me les apps per començar a participar de la moneda i familiaritzar-me amb l’ecosistema, i després em puc unir al grup tècnic.

4 Me gusta

Podria apuntar @sheveck a WorldWotMap Ğ1

1 me gusta

Benvingut @txels, un plaer vore a tanta gent nova després de la trovada de Barcelona.

1 me gusta