G1 Catalunya: Resumen anual 2022 (infografia)

(CAT):

2022, UN ANY INOBLIDABLE

Des del fons comú G1 Catalunya, volem agrair i felicitar a tota la gent que ha organitzat i participat a les iniciatives que s’han portat a terme durant aquest any. Més de 15 grups d’afinitat i organització han dinamitzat totes aquestes activitats sent un exemple de coordinació i organització descentralitzada a gran escala: sense líders, sense estructures fixes i amb molt de respecte cap a la feina dels altres.

Per un 2023 seguint aquest camí col·lectiu, per demostrar-nos, una vegada més, que una altra economia no només és possible, també és ja una realitat.

Bon any nou! :partying_face:

(ES):

2022, UN AÑO INOLVIDABLE

Desde el fondo común G1 Catalunya, queremos agradecer y felicitar a toda la gent que ha organizado y participado a las iniciativas que se han realizado durante este año. Más de 15 grupos de afinidad y organización han dinamizado todas estas actividades siendo un ejemplo de coordinación y organización descentralizada a gran escala: sin líderes, sin estructuras fijas y con mucho respeto hacia el trabajo ajeno.

Por un 2023 siguiendo este camino colectivo, para demostrarnos, una vez más, que otra economia no solo es posible, también es ya una realidad.

Feliz año nuevo! :partying_face:

1 me gusta