Una trobada tequi cada dues setmanes?

Després de l’ultima reunió dels tequis catalans vam quedar tornar a veure’ns aquest dimecres passat 16 a les 21h30. Al menys això tinc posat en la meva agenda.

No va venir ningú.

No tenim intenció de fer una trobada cada dues setmanes?

Pel grup de Riot/Element la gent va anar dient que al final no podia… Jo pensava que si em connectava estaria sol, no vaig pensar que potser hi erets tu…

Jo crec que estaria bé saber què volem parlar i fer trobades més concretes, com quan vam fer el taller de Duniter al desembre. La pregunta és: què volem fer?

Jo, per ara, m’agradaria centrar-me en el Girala.net juntament amb en @arbocenc i qui s’apunti!

Bones, de l’1 al 15 de juliol podria qualsevol vespre. Per a la trobada del passat 16 de juny jo ja vaig dir que no podria, i em sap greu veure que es va mig desinflar la trobada a última hora.

En què se us pot ajudar per a girala.net?

A Girala les tasques de drupal les faig jo. Però de tant en tant quedem amb en Guillem per discutir la jugada: per anar plantejant les funcionalitats que ha de tenir, les millores que hi podem fer… I en Guillem acostuma a pensar en l’estructura i en el disseny… Tenim un grup a Matrix a on toquem aquests temes quan no ens veiem. I, clar, estan les tasques al Redmine:

https://redmine.calbasi.net/projects/moneda-lliure-xarxa-de-comercos-locals/issues

1 me gusta